HolidayPhone

Har skaffat mig kontantkort till min Thailands resa via HolidayPhone och har fått telefonnummer +66 877 676 990 om ni skickar sms eller mms så måste dessa skicka till detta nummer mellan 11 Augusti och 2 September mitt vanliga nummer kommer inte att kunna ta emot dessa.

Hos HolidayPhone får jag ett svenskt nummer att vidarekoppla mitt vanliga mobilnummer till som dom i sin tur kopplar vidare till det Thailändska numret med andra ord blir det samma taxa för dom som behöver få tag på mig som när dom ringer mig när jag är i Sverige 3 timmar får man i startpaketet. Sedan kan man köpa påfyllning om man vill ha mer tid.

HolidayPhone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.